Wednesday, February 13, 2008

Sõbrapäev tulekul !



Kõigepealt lisan siia pildi Karmeni toolist võõra padjaga. Pilt tehtud näitusel, kuhu pääses väga-väga vähe töid. Karmeni ilus tool jättis igal juhul soojema mulje kui kõrval olnud kolme (üks jäi pildilt välja kahjuks) 9.-12. klassi poisi toolid. Kas pole ?

Paar usinamat on ennast kasutajaks juba teinud. Parem oleks, kui näha jääks teie endi nimi. Lihtsam suhelda ja pöörduda ka teie poole. Kellel sisse logimine ei õnnestunud, palun teatage. Püüan aidata !

Sellel nädala jätkame viltimisega. Ikka seebiveega nagu eelmisel korral. Kui üks suss valmis.. võta see ka kaasa ;) Registreerunud kasutajad saavad ise ka oma töödest pilte siia lisada. Tunnis valminud töödest panen ise ka pilte ülesse.

p.s.Peale tunde saab käsitööringi raames teha geelküünalt ! Tundub, et teema on ootamatult populaarseks osutunud, sest sain geeli plaanitust väiksema nõu. Sellegi viimase ;) Seoses sellega palun huvilistel võtta kaasa natuke väiksem klaasist nõu või 2 pisikest nõud. Ikka selleks, et kõigile jätkuks proovida.


Küünal sobib ideaalselt kingiks ka lähedasele SÕBRALE ;)

No comments: